SAFRANBOLU’DA 3. ETAP TOKİ KONUTLARI YAPILACAK

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Safranbolu’da 3. Etap TOKİ Konutları yapılacağı Müjdesini verirken, bir müjde de Engellilere verdi

GÜNCEL 4.01.2015 18:26:35 0
SAFRANBOLU’DA 3. ETAP TOKİ KONUTLARI YAPILACAK

Safranbolu’da konut ihtiyacı oldukça konut yapma çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Başkan Aksoy; “Kirkille mevkiinde yaklaşık 3-4 ay içerisinde bir konut projesi daha başlatıyoruz. En az 450 konuttan oluşan Kirkille mevkiindeki 3. Etap TOKİ projesini başlatıyoruz. Bu konuda da Kaymakamımız Murat Bulacak ile TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün Turan ile görüşmeler yaptık. Şuanda TOKİ, Safranbolu’da 3. Etap konut çalışması hazırlıklarına başladı. Bu konuda değerli büyüğümüz Mehmet Ali Şahin’e, Milletvekilimiz Osman Kahveci’ye, Safranbolu Kaymakamız Murat Bulacak’a, Belediye Meclis üyelerimize, müteahhitlerimize ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
ENGELLİ VATANDAŞLARA MÜJDE
Engelli vatandaşlara konut edindirme ile ilgili bilgiler de veren Aksoy, “Safranbolu’da engelli hemşerilerimiz dediler ki biz bu projede daire sahibi olmak istiyoruz. Bu 460 konutun üstünde kalan kısmı da TOKİ yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde engelli hemşerilerimizin başvuruları ile onlara tahsis ediyoruz. Yani aynı zamanda bu proje ile sadece konut edinme imkanı değil birde sosyal yönü devreye girmiş oldu. Engelli hemşerilerimize geride kalan 46 konut ile ilgili başvuru süreci tanıyacağız, sonrasında hemşerilerimizin başvurusu 46’ dan fazla ise kura çekilecek. Eğer 46 başvuru sayısı tam ise kurasız olarak özellikle giriş katlarını engelli vatandaşlarımıza tahsisini yapacağız” dedi.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °